MISSION STATEMENT

TCK Sports Group: “Een frisse kijk op sportdistributie”

Vrijwel iedereen die graag buiten is, gaat met een van onze merken op pad. Zo lopen heel veel wandelaars in de Benelux weg met onze LOWA wandelschoenen. deuter rugzak om, een SIGG drinkfles voor onderweg en gáán. De Nederlandse olympische zwemmers duiken allemaal het zwembad in met uitrusting van arena. Vrijwel elke wintersport liefhebber is bekend met één of meer van onze merken en daalt vol vertrouwen de berg af met Nordica, Blizzard, Tecnica, Völkl, Dalbello of uvex. De fervente fietsers gaan op pad met ORTLIEB en GONSO. Wij vertegenwoordigen namelijk de beste outdoor- wintersport- zwem- en fietsmerken in de Benelux.

WIE ZIJN WIJ

TCK Sports Group is opgericht in 1972 door Guido Schaffrath als bespan- en reparatieservice voor tennisrackets. Ondertussen is TCK een bloeiend bedrijf dat meer dan 20 premium sportmerken distribueert binnen de Benelux en waar 65 mensen werken.

TOEGEVOEGDE WAARDE

Op een “frisse” manier proberen wij van toegevoegde waarde te blijven voor onze leveranciers én klanten. Hoe? Door het vergaren en delen van kennis, het voeren van een goed risicomanagementbeleid, het garanderen van snelle leveringen en het bieden van professionele services, waaronder sales, logistiek, customer service, marketing, automatisering en administratie.

PARTNERSCHAP

Ons geheim is het bieden van een solide partnerschap aan zowel onze leveranciers als aan onze klanten. Bijna 50 jaar lang is ons bedrijf bezig met groeien, ontwikkelen, verstevigen van bestaande relaties en opbouwen van nieuwe relaties. Deze combinatie van ambitie, lef en slimheid maakt ons bedrijf zo succesvol.

ONS MOTTO

Bij TCK Sports Group denken en handelen we als het merk en vertalen we dit naar de markt volgens het motto 'Think global, act local'.

MVO

Fonds Gehandicaptensport is van mening dat sport je lichamelijk en mentaal sterk maakt. Voor veel mensen met een handicap is sport dan ook dé manier om beter om te gaan met barrières in het dagelijkse leven. Met gepaste trots steunt ons bedrijf om deze reden al 30 jaar lang het Nederlandse Gehandicapten Ski Team.

ISO CERTIFICERING

In 2019 behaalde TCK Sports Group het ISO certificaat 14001 voor Milieumanagement. Middels dit certificaat onderschrijven we als organisatie dat wij op een bewuste manier met het milieu omgaan en ons er op toe leggen om dit voortdurend te blijven verbeteren.

denkenalshetmerk
risicomanagement
snelleleverng